https://inducom.gr/news/nea-tis-etaireias/ipc2u-se-84-diethnis-ekthesi-thessalonikis-2019/
14:31 19.04.2024
 

+49 511 807 259-0, gr.sales@ipc2u.com
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα προϊόντα
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Εγγραφή / Σύνδεση
Σύνδεση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Φόρμα εγγραφής
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
E-mail:
Για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης, καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή. Μια επιστολή με περισσότερες οδηγίες θα σταλεί στο e-mail σας.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος

Η IPC2U σε 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019

Η IPC2U σε 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2019

Η IPC2U είναι σε ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να μας επισκεφτείτε στην 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 07 με 15 Σεπτεμβρίου 2019, όπου μπορείτε να μας βρείτε στο περίπτερο 10 της Ενέργειας, Stand 5.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το 1926 έως σήμερα, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων, συγκεντρώνει πάνω από 250.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η IPC2U θα σας παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες λύσεις στους τομείς των Ενσωματωμένων Υπολογιστών, Βιομηχανικών Υπολογιστών, Ψηφιακής Σήμανσης, Πάνελ Υπολογιστών, Τεχνολογίας Των Διακομιστών, Βιομηχανικών Μικροεπεξεργαστών, Βιομηχανικής Επικοινωνίας Και Προσαρμοσμένου Σχεδιασμού.

Ενώ, θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον στα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας MOXA, η οποία αυτή την στιγμή είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας που παρέχει τις λύσεις Ασύρματου Βιομηχανικού Ethernet, Ασφάλειας Των Δικτύων και Βιομηχανικού IoT, κατασκευάζει Βιομηχανικούς Διακόπτες, Ενσωματωμένους Υπολογιστές, Μονάδες Παρακολούθησης, Ελέγχου και Μεταφοράς Δεδομένων, και απευθύνεται σε:

  • Βιομηχανία της Ενέργειας
  • Βιομηχανία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
  • Συστήματα Αυτοματισμού και Παρακολούθησης
  • Μεταφορές (θαλάσσιες, σιδηροδρομικές, οδικές)

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να απαντήσουμε σε όποιες ερωτήσεις σας, να σας προτείνουμε τις κατάλληλες τεχνολογικές λύσεις, αλλά και να σας δείξει από κοντά τα δείγματα των προϊόντων της, ώστε να συζητήσουμε τη δυνατότητα συνεργασίας και υποστήριξης στην υλοποίηση των έργων σας.

https://inducom.gr/news/nea-tis-etaireias/ipc2u-se-84-diethnis-ekthesi-thessalonikis-2019/
14:31 19.04.2024