https://inducom.gr/schetika-me-tin-ipc2u/impressum/
19:31 20.05.2024
 

+49 511 807 259-0, gr.sales@ipc2u.com
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα
Προτεινόμενα προϊόντα
Τιμή κατόπιν αιτήματος
Εγγραφή / Σύνδεση
Σύνδεση
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:


Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Φόρμα εγγραφής
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
E-mail:
Για να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης, καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή. Μια επιστολή με περισσότερες οδηγίες θα σταλεί στο e-mail σας.
Καλάθι
Τιμή κατόπιν αιτήματος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

Πωλήσεις και υποστήριξη

Αυτή η ιστοσελίδα: inducom.gr είναι ιδιοκτησία της SOVIO LTD. Για την inducom.gr όλες οι τιμές δίνονται σε USD ($) ή EUR (€) χωρίς φόρους, μεταφορικά και μεσολόβια.

Availability:from 09:00 to 18:00 (UTC +2) from Monday to Friday
Address:SOVIO LTD. (IPC2U Cyprus)
9 Kifisias Street, Kifisia Court B, Office 202, Mesa Geitonia, 4003 Limassol
Cyprus
Tel.:+357 (25) 752 250
Fax:+357 (25) 752 251
Email:sales@ipc2u.com
Web:https://www.en.moxa.pro
VAT:CY10178257W
Registration Number:HE 178257
CEO:Artur Grigorian
Company:SOVIO LTD
Banking Information:HELLENIC BANK PUBLIC COMPANY LIMITED
Limassol International Business Center, 131 Arch. Makarios III & Ioanni Polemi, 3&4th floor, P.O Box 51791
3508 Limassol, Cyprus
Availability:from 09:30 to 18:00 (UTC +3) from Monday to Friday
Address:IPC2U L.T.D.
109428 Moscow
Rjazanskij prospekt, 8A
Building 1, office 200
Tel.:+7 (495)232-0207
Email:sales@ipc2u.ru
Web:https://www.ipc2u.ru
INN:7721557513
CEO:Arif Akhverdiev
Company:IPC2U L.T.D.
Banking Information:AKB Rosevrobank

Όλες οι πληροφορίες που δημοσιεύονται από την IPC2U, τα δεδομένα, τα γραφικά και οι δημοσιεύσεις ερευνήθηκαν με τη μέγιστη δυνατή προσοχή, καταρτίστηκαν και, όπου προέρχονται από εξωτερικές πηγές, παρέμειναν αμετάβλητες, αλλά χωρίς να είναι δεδομένη η πληρότητα, η ακρίβεια και η δυνατότητα εξαιρέσεως της παρερμηνείας και η κατάχρηση από τους χρήστες αυτής της προσφοράς. Από την άποψη αυτή, οι ευθύνες γίνονται αποδεκτές μόνο για λόγους όπως βαρεία αμέλεια ή πρόθεση. Οποιαδήποτε άλλη ευθύνη εξαιρείται.

Ο κάθε χρήστης υποχρεούται να ελέγχει τις πληροφορίες που παρέχονται εδώ για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την πληρότητά τους. Όλα τα λογότυπα, τα σήματα και οι εικόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες αυτής της προσφοράς πληροφοριών για δικούς τους σκοπούς, ανεξαρτήτως τύπου, χρησιμοποιούνται και υπόκεινται στα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας των κατόχων / πηγών. Μερικές από τις εικόνες μας σχετικά με τις υπηρεσίες Pixelio, Fotolia, iStockphoto και Getty Images αποκτήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σύμφωνα με τους αντίστοιχους όρους άδειας χρήσης, οι άλλες πηγές εικόνων είναι από τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας.

Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι πληροφορίες από εξωτερικές πηγές από κάθε άποψη είναι υπό πλήρη προστασία πνευματικών δικαιωμάτων, μπορούν να αναπαραχθούν χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση του αντίστοιχου δημιουργού, συμμετέχουν στις δικές τους εκδόσεις ή απασχολούνται σε οποιαδήποτε άλλη μορφή από τους χρήστες αυτής της προσφοράς - αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία άλλη περίπτωση πέρα από τη δική τους χρήση και τεκμηρίωση (λήψη).

Οποιαδήποτε ευθύνη και αξίωση της αποζημίωσης από τους χρήστες αυτής της προσφοράς πληροφοριών εξαιτίας των προαναφερθέντων λόγων κατά της IPC2U εξαιρούνται. Παρεμπιπτόντως απορρίπτει οποιεσδήποτε νομικές αξιώσεις IPC2U λόγω κατάχρησης από τους χρήστες ιστοσελίδων του Ομίλου IPC2U. Εμπορικά σήματα: ολόκληρα τα ονόματα και τα εμπορικά σήματα είναι σήματα κατατεθέντα ή εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατασκευαστών τους.

Η λήψη αρχείων γίνεται με δική σας ευθύνη. Το IPC2U δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις ζημιές που προκύπτουν άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση αυτών των αρχείων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τα αρχεία αυτά χρησιμοποιήθηκαν για εγκληματικές πράξεις.

Όλες οι δηλώσεις είναι χωρίς εγγύηση. Τα σφάλματα και τα θέματα μπορούν να αλλάξουν. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ενημέρωσης των εγγράφων, πληροφοριών και δηλώσεων που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα, εφόσον δεν υπάρχει νομική υποχρέωση δημοσίευσης. Εάν σχολιάζουμε προβλέψεις ή προσδοκίες σε αυτό το έγγραφο ή στο μέλλον θα κάνουμε σχετικές δηλώσεις. Αυτές οι δηλώσεις μπορεί να σχετίζονται με γνωστούς και άγνωστους κινδύνους και αβεβαιότητες. Επομένως, τα πραγματικά αποτελέσματα και οι εξελίξεις ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από τις εκφρασμένες προσδοκίες και υποθέσεις.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες αναγνωρίζετε τις προαναφερόμενες συνθήκες ως νομικά δεσμευτικές.

https://inducom.gr/schetika-me-tin-ipc2u/impressum/
19:31 20.05.2024